Το 2021 είναι η χρονιά μας

Εβδομήντα χρόνια από την ίδρυσή μας είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει και φιλόδοξοι για όσα σχεδιάζουμε, αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, Κώστας Κώστας.

Σήμερα είμαστε μια από τις ηγετικές εταιρείες της αγοράς με μερίδιο πάνω από 12%, καθώς διαθέτουμε το πλήρες φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών γενικού κλάδου, που καλύπτει τις ανάγκες 100.000 ιδιωτών, επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Οι πελάτες μας καλύπτουν τις ανάγκες τους με δεκάδες ασφαλιστικά προϊόντα, όπως είναι η ασφάλεια για κατοικίες, οχήματα, προσωπικά ατυχήματα και για τις επιχειρήσεις η ασφάλεια ευθύνης εργοδότη, νοσοκομειακής περίθαλψης και άλλα που θα δείτε στο gic.com.cy.

Αντιμετωπίζουμε μαζί με τους πελάτες μας κάθε δυσκολία, μεριμνούμε για την ασφάλειά τους και προσφέρουμε εναλλακτικά κανάλια μέσα από τα οποία καθημερινά εξυπηρετούνται με ολοκληρωμένα σχέδια, αξιοπιστία και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Επενδύουμε στην τεχνολογία με τρόπο που τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας να παρέχονται με ταχύτητα και ευελιξία στους πελάτες μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σε μια δύσκολη εποχή.

Η τεχνολογία

Η ψηφιακή τεχνολογία θα βοηθήσει τον ασφαλιστικό κλάδο να γίνει πιο ακριβής και πιο συσχετισμένος με τον πελάτη. Πρόκειται για ένα μεγάλο θετικό άλμα μπροστά. Οι υπηρεσίες θα είναι πιο προσωποπαγείς, πιο μετρήσιμες, πιο προσαρμοσμένες στην καθημερινότητα του καθενός.

Από την άλλη πλευρά, η νέα τεχνολογία διαμορφώνει διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα, στο μέλλον το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο μπορεί να μας οδηγεί αυτόματα στον προορισμό μας, μια προσωρινή όμως διακοπή ρεύματος θα μας δημιουργήσει μιας άλλης τάξης ρίσκο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Ιδιώτες και επιχειρήσεις βασίζονται όλο και περισσότερο σε εξελιγμένα online εργαλεία. Αποτελεί λοιπόν, αδήριτη ανάγκη των εταιρειών η επένδυσή τους στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, καθώς και να εκπαιδεύσουν ανθρώπινο δυναμικό, υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες. Αυτός είναι ο πυρήνας της εξέλιξής μας στις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Ακόμα μεγαλύτερη εστίαση στον πελάτη μας και τις ανάγκες του, με τους πλέον σύγχρονους τρόπους εξυπηρέτησης και απεριόριστες online δυνατότητες.    Γιατί με εμάς ο πελάτης μπορεί να νιώθει σιγουριά.

Η πανδημία

Η πανδημία άλλαξε τις προτεραιότητές μας αλλά όχι τους στόχους μας. Αντίθετα, επιτάχυνε την ειλημμένη απόφασή μας να επενδύσουμε στην τεχνολογία και τους ανθρώπους μας, αναπτύσσοντας περαιτέρω τα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησης. Χάρη στην αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας δώσαμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και δυνατότητες, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα μας.

Ολοκληρωμένη και ανέπαφη εξυπηρέτηση

Βλέπουμε μπροστά με την εμπειρία των εβδομήντα ετών και τη φρεσκάδα των ιδεών μας.  Επενδύουμε συνεχώς εμπλουτίζοντας τα παραδοσιακά ασφαλιστικά σχέδια με προϊόντα προσαρμοσμένα στο σήμερα. Αναπτύσσουμε νέες, πρωτοποριακές και ευέλικτες καλύψεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Κατοχυρώνουμε τον ηγετικό μας ρόλο στη βιομηχανία χάρη στον επαγγελματισμό ενός έμπειρου, καταρτισμένου εκπαιδευμένου προσωπικού.   Με τον πελάτη να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη δουλειά μας και την τεχνολογία να γίνεται το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, το 2021 είναι η χρονιά μας.