Με τις Γενικές Ασφάλειες, έχεις αξία

Οι Γενικές Ασφάλειες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας για 71 χρόνια.

 

Ένα σύντομο ιστορικό προφίλ της επιχείρησης (έτος ίδρυσης, αριθμός προσωπικού, παρουσία στο εξωτερικό κλπ).

Οι Γενικές Ασφάλειες ιδρύθηκαν το 1951 από την Τράπεζα Κύπρου.  Για 71 χρόνια δραστηριοποιούνται στον Γενικό Κλάδο ασφάλισης, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 110.000 ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Παρέχουν ολοκληρωμένη αγορά ασφάλισης μέσω διαδικτύου και προσφέρουν εξυπηρέτηση μέσω της εφαρμογής Genikes App.

 

Ποιες υπηρεσίες/προϊόντα παρέχει η εταιρεία σας;

Στις Γενικές Ασφάλειες εδώ και 71 χρόνια στηρίζουμε την οικονομία της Κύπρου: ιδιώτες, επαγγελματίες, βιοτέχνες και την επιχειρηματική κοινότητα. Με ευρύ φάσμα προϊόντων στο Γενικό Κλάδο, με ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετικές υπηρεσίες καλύπτουμε τις ανάγκες περισσότερων από 110.000 ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων, μέσω όλων των καναλιών πωλήσεων και εξυπηρέτησης μας. 

Παρέχουμε σχέδια που καλύπτουν κάθε ασφαλιστική ανάγκη, όπως κατοικίες, οχήματα, προσωπικά ατυχήματα και υγεία, ταξίδια, υγεία φοιτητών, κυνηγούς, οδηγούς, σκάφη αναψυχής, ευθύνη εργοδότη, νοσοκομειακή περίθαλψη. Για επαγγελματίες και επιχειρηματίες, προσφέρουμε σχέδια που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών τους, όπως κτίρια (γραφεία, καταστήματα, εμπορικούς κινδύνους, διακοπή εργασιών), οχήματα, προσωπικά ατυχήματα και υγεία, ταξίδια, ευθύνη εργοδότη, αστική ευθύνη, επαγγελματική ευθύνη κ.ά.

 

 

Ποιο είναι το όραμα της εταιρείας; Πάνω σε ποιες αρχές και αξίες πορεύεστε;

Με εμπειρία, τεχνογνωσία και κύρος που πηγάζουν από την αξιοπιστία των Γενικών Ασφαλειών, που είναι θεμελιωμένη σε γερές βάσεις εδώ και 71 χρόνια, υπηρετούμε τον ίδιο διαχρονικό σκοπό: να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας με ειλικρίνεια εντιμότητα και το ενδιαφέρον μας στραμμένο στους ίδιους.

Με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση και με τον επαγγελματισμό του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας παρέχουμε προϊόντα, υπηρεσίες και εξυπηρέτηση που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και της κοινωνίας.

 

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα; Ποια ήταν τα χαρακτηριστικά που σας διαφοροποίησαν ώστε ο οργανισμός να γνωρίσει τέτοια επιτυχία;

Βάσει της στρατηγικής μας, που βασίζεται στο τρίπτυχο self-sufficiency, transparency και personalization, ο πελάτης μας μπορεί εύκολα και γρήγορα να «χτίζει» τις ασφαλιστικές λύσεις που του ταιριάζουν, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται.

Δεν σταματάμε όμως εδώ - εισάγουμε καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις που ενδιαφέρουν τους πελάτες μας και προσθέτουν αξία. Βελτιώνουμε συστηματικά τα παραδοσιακά ασφαλιστικά μας σχέδια και αναπτύσσουμε νέες, πρωτοποριακές και ευέλικτες καλύψεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

 

Επόμενοι στόχοι/μελλοντικά σχέδια.

Οι Γενικές Ασφάλειες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας για 71 χρόνια.  Ως ηγέτιδα εταιρεία στο Γενικό Κλάδο προπορευόμαστε στη σύγχρονη εποχή. Μεταμορφώνουμε ψηφιακά την Εταιρεία, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές που παράγουν πολλαπλό όφελος για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό.

Η τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αποτελεί προτεραιότητα και σε αυτό επενδύουμε, αναπτύσσοντας περαιτέρω τα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησής μας, ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.