Οι Γενικές Ασφάλειες παρουσίασαν τα 9α ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards

 

Οι Γενικές Ασφάλειες για 3η συνεχόμενη χρονιά παρουσίασαν τα ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards, με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στο Lanitis Carob Mill Complex, στη Λεμεσό.

«Στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, είναι σημαντικό να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν», τόνισε στην ομιλία του κατά τα 9α ΚΕΒΕ Business Awards, o Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών, Κώστας Κώστα.

Ο κ. Κώστα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι για μια ακόμη χρονιά οι Γενικές Ασφάλειες παρουσιάζουν με περηφάνεια τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards. Τη μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν, όπως υπέδειξε, που εδώ και εννέα χρόνια αποτελεί τον απόλυτο θεσμό που προάγει την αριστεία, την καινοτομία και πάνω απ’ όλα τις ηγετικές προσωπικότητες που οδηγούν τον τόπο μας μπροστά.

Όπως επισήμανε ο Κώστας Κώστα, στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, είναι σημαντικό να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν, αυτοί που διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος, που στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά και με την ηγετική προσωπικότητά τους δημιουργούν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές.

«Στις κρίσιμες στιγμές όμως», σημείωσε, «παρών δηλώνουμε και εμείς. Οι Γενικές Ασφάλειες εδώ και 71 χρόνια βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία, αντιμετωπίζοντας μαζί όλες τις κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας. Έτσι και τώρα, που η οικονομική ύφεση, ο πληθωρισμός και το ενεργειακό βυθίζουν περαιτέρω τις αγορές, εμείς στηρίζουμε την Κύπρο, τους ανθρώπους της και φυσικά την ασφαλιστική βιομηχανία».

Δίνοντας το στίγμα με το οποίο πορεύονται οι Γενικές Ασφάλειες, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας υπογράμμισε πως ιστορία της επιβάλλει να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στις προκλήσεις της εποχής. «Με εγρήγορση, ευελιξία και προσαρμοστικότητα αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, πάντα με ανθρωποκεντρική προσέγγιση», είπε.

«Την ίδια στιγμή», συνέχισε, «επενδύουμε σημαντικά στη ψηφιακή μεταμόρφωση του οργανισμού μας και στη βιώσιμη ανάπτυξή μας. Συμβαδίζουμε με τις διεθνείς τάσεις που επικρατούν και δημιουργούμε νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα σημερινά θέλω των πελατών μας».

Τονίζοντας πως η Κύπρος έχει επιχειρηματίες ηγέτες που με διορατικότητα, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά θα καταφέρουν να μας οδηγήσουν σε ρυθμούς ανάπτυξης, ο κ. Κώστα εξέφρασε την βεβαιότητα ότι  σ’ αυτή την πορεία οι «Γενικές Ασφάλειες θα είναι δίπλα σε όλους εσάς που πορεύεστε στο αύριο».